Nærområdet

Leiligheten ligger i en relativt ny urbanisasjon med flott bassengområde disponibelt for leilighetene i Riomar 2. Hvert lille område har eget bassengområde. Bassengområdet er avlåst så hver leilighet har nøkkel. På Riomar finnes det også tennisbaner, basketball-bane, lekeplass, ”fotballbane” og en liten bar/restaurant. For bruk av tennisbane bestiller du tid i Riomar Bar. Alt dette ligger samlet og det er bare 2 minutters gange fra leiligheten.

Golf

Innen en kort kjøretur finnes det mange flotte golfbaner.

Shopping og restauranter

De aller fleste innkjøp kan man gjøre i Mil Palmeras. Dette er urbanisasjonen dere ser nede ved havet. Der er apotek, supermarked og mange restauranter. Dere rusler ned på litt i underkant av 10 minutter. Ønsker dere litt større forretninger kan dere dra til Pilar de la Horadada. Her finnes det alle typer forretninger, og spesielt et meget bra supermarked som heter ”Mercadona”. På La Zenia 10 minutters kjøretur, ligger et av Europas største kjøpesentere som heter Zenia Boulevard. Ellers kan en tur til Torrevieja anbefales, og en kveldstur på promenaden med et utall av salgsboder bør prøves. Til Cartagena bruker dere ca 25 min., og et besøk i gamlebyn kan definitivt anbefales. Her finnes et uttall restauranter og eksklusive butikker. Ellers kan anbefales en rusletur til Torre de la Horadada, som er urbanisasjonen rett sør. I Torre er det et latinerkvarter med en mengde restauranter og rundt torget finnes et par veldig spanske restauranter/tapas-bar. I Torrevieja finnes selvsagt ”alt”.

Pilar de la Horadada

Dette er den største byen i kommunen. Pilar er en rik kommune. Derfor er det lokale politiet ofte å se. De kjører rundt på Riomar flere ganger i døgnet. Alt søppel blir hentet hver kveld/natt. I Pilar har de oså et stort marked en gang i uken. Ellers finnes det mange små tettsteder/byer både sør og nord for Riomar som er koselige å besøke.

Torre de la Horadada

Til Torre med bl.a. Latinerkvarteret med mange restauranter går du på 15 minutter. Her ligger restaurantene rundt en liten åpen plass, så her kan barna røre litt på seg. Går man noen minutter til kommer man til sentrum av Torre med flere restauranter rundt torget. Her finnes også en flott strandpromenade.

Mil Palmeras

Det er bare 8-10 minutters gange til Mil Palmeras. Her finner du supermarked, apotek og flere ulike typer restauranter. Restaurantgaten er gågate så her kan barna røre seg fritt. I enden av denne lille gaten ligger en av områdets flotteste strender. Stranden har også gratis Wi-Fi .Stranden har fått det pristisjefylte blå flagget fra EU. I sommersesongen finnes det forskjellige vannaktiviteter her. Pedalbåter, vannscooter m.m. Hele sommersesongen er det stort marked hver søndag i utkanten av Mil Palmeras. Dette kan være verdt et besøk.

Costa Blanca og Torrevieja

Torrevieja-området har over 320 soldager i året. Området rundt Torrevieja har noen av de beste og reneste strender i Europa. Minst 25 % av strendene har fått det prestisjefylte blå flagget fra EU. Klimaet er behagelig, med vintertemperaturer som er varmere enn det øvrige Europa og sommertemperaturer som er mye behageligere enn i mange andre områder rundt Middelhavet. WHO har utpekt Torrevieja-området til et av de helsemessige beste i verden. En vesentlig årsak til dette er at både fjellene rundt området og saltsjøene bidrar til et svært gunstig klima for revmatikere. De som er plaget med astma, allergi eller psoriasis vil i de fleste tilfeller få redusert sin plager i dette området.